DIS CLEANING

Megbízhatóság, szakértelem, tapasztalat

A DIS Holding cégcsoport tagjaként a D.I.S. Cleaning Kft. tevékenysége kiterjed iroda épületek és társasházak, bevásárlóközpontok napi takarításától kezdve egészen a speciális feladatok ellátásig, mint például az alpintechnika, felületkezelés vagy hotelek és fitness termek takarítási szolgáltatása. Építési területek nagytakarítását is vállaljuk. Gépparkunk és tisztító berendezéseink a legmagasabb minőségi színvonalnak felelnek meg, ezáltal hatékonyan és kiváló minőségben végezzük takarítási szolgáltatásainkat. Megbízhatóab, pontosan és magas színvonalon látjuk el  feladatainkat, rugalmasan alkalmazkodva partnerünk igényéhez. Takarítási szolgáltatásainkra kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!


Professzionális napi és egyedi takarítási szolgáltatásaink

Rugalmas és teljes körű szolgálgatásokkal állunk rendelkezésre

Irodaházak, irodák, egyéb épületek takarítása

Rendszeres vagy eseti takarítás (minden munkanapon, vagy heti 1-2 alkalommal) megbízatóan, magas színvonalon. Vállaljuk az irodaházak általános takarítását (szemetes eltávolítása, tekonyha, és egyéb közös helységek pl. mosdók takarítása, íróasztalok és bútorok portalanítása, ablaktisztítás), szőnyegápolást, padló kezelést valamint nyilvános terek tiszítását (folyosók, lépcsőházak) is. Biztosítjuk a a tiszta és rendezett munka- és irodaikörnyezetet, kis- és nagyvállalkozásoknak egyaránt. 

Lakóparkok, társasházak takarítása

Mindenre kiterjedő professzionális takarítási szolgáltatásunk. Vállaljuk lakóparkok és társasházak lépcsőházait, folyosóit és a liftek tisztítását, ránk bízhatja az egyéb közös helyiségek alapos takarítását is (pl. konditerm, medence, wellness részleg, autóbeálló, kerthelyiség). Minden beltéri- és kültéri területre, ami az épülethez tartozik teljes körű takarítási szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Bevásárlóközpontok takarítása

Napi és nagytakarítási szogláltatásunk kiterjed a bevásárlóközpontban lévő közös terek takarítására, úgymint: folyosók, lépcsőházak, liftek, mosdók tisztítására. Kiegészítő szolgáltatásként a parkolók, mélygarázsok gépi takarítását is vállaljuk. Gépparkunk és tisztító berendezéseink a legmagasabb minőségi színvonalnak felelnek meg, ezáltal hatékonyan és kiváló minőségben tudjuk végezni a munkákat.

Hotel, fitness terem takarítás

Magas színvonalú, professzionális teljes körű napi takarítást vállalunk. Hotelek estén a szobák, folyósók, közös terek, liftek takarítása a hotel menedzsment igényeinek megfelelően. Fitness termek rendszeres napi takarítása, amely magában foglalja a terem, a fitneszgépek és berendezések tisztítását, fertőtlenítést, valamint a wellness részleg (fertőtlenítés, vízkőtelenítés) rendszeres takarítását is.

Gépi mélygarázs takarítás

Vállaljuk akár több ezer négyzetméteres teremgarázsok teljes körű, eseti vagy rendszeres nagytakarítását padlótól a mennyezetig. Garázstakarítási szolgáltatásunk tartalmaz: pókhálózást, falmosást, világító testek tisztítását, szellőzőzők és rámpák takarítását, ajtók, lépcsőházak tisztítását, padozat gépi tisztítószeres tisztítását és vízszívást. Különösen télen fontosabb a garázstakarítás, hiszen ilyenkor az autókra tapadt hó és jég a parkolóházban olvad le, sárt és koszt okozva. Ahhoz, hogy a szennyeződések ne tegyenek kárt a padló szerkezetében, legalább negyedévenkénti takarításra van szükség.

Alpintechnikai takarítás, üveg felületek tisztítása

Magas épületek, modern irodaházak hatalmas üveg felületeinek professzionális takarítása alpin technikával. Az ablakokon kívül természetesen a magasban elhelyezett céges feliratok, dekorációs elemek karbantartását és takarítását is vállaljuk.

Épület nagytakarítás, felületkezelés

Lakóházak, irodaházak építés utáni teljes körű nagytakarítása és speciális felületek kezelése. Az építés vagy felújítás során leülepedett finom por, sitt maradványok, a burkolatokon lévő cementfátyol, festék- és ragasztóanyagok eltávolítása karcmentesen a járófelületekről. Vállaljuk ragasztók, festékek, védőfóliák eltávolítását üvegfelületekről.

Környezetvédelem és környezet tudatosság

A környezetvédelem vonatkozásában a tevékenységünkkel kapcsolatos minimum követelmény, hogy a lehető legkisebb negatív hatást gyakorolja a környezeti állapotokra. Működésünk során érvényesülnek a környezeti fenntarthatóság szempontjai. Az oktatás keretén belül felhívjuk munkatársaink figyelmét a környezettudatos magatartásra, alvállalkozóink kiválasztásakor jelentős tényező a környezetbarát működés. Az általunk üzemeltett társasházak eseténben szelektív hulladékgyűjtés került kialakításra, így a munkatársak által kezelt hulladék környezetbarát elhelyezésére kerül sor. A bevezetésre kerülő rendszerek, az általunk alkalmazott munkagépek a jelenleg elérhető legjobb technikának számítanak, és lehetőséget biztosítanak a tisztább működésre.

A kiépítésre került számítógépes rendszer elemei megfelelnek az energiatakarékosság követelményének. A közműhasználat során ügyelünk a takarékos felhasználásra. Figyelmet fordítunk az általunk igénybevett termékek környezetvédelmi szempontok szerinti kiválasztására, igény szerint biológiailag lebomló tisztitószeres takarítást is vállalunk. A DIS cégcsoport 2006. óta végzi a kommunális hulladékelszállítást és tevékenysége során nem fizetett környezetvédelmi bírságot.